Kunstof kozijnen

Kunstof kozijnen bij WIKO Gevelsystemen

Voor de beste kunstof kozijnen bent u bij WIKO Gevelsystemen aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee voor een passende oplossing. Als u voor ons kiest, dan kiest u voor de kunstof kozijnen van Schüco. Deze zijn vormvast, kleurecht en bestand tegen extreme weersinvloeden. Alle profielen bevatten een 5-kamer systeem wat een hoge isolatie waarde garandeert en ze zijn ook voorzien van gegalvaniseerde stalen kokers. Er zijn ook andere kunstof kozijnen waar u naar kunt kijken. Daarbij kunt u denken aan een profiel met houtnerf structuur. Als u die keuze maakt dan zijn de kozijnen bijna niet meer te onderscheiden van houten kozijnen. Veel woningen hebben een eigen stijl, voor iedere bouwstijl hebben wij het juiste profiel in huis.

Mogelijkheden met beglazing

Wij kunnen u voorzien van kunstof kozijnen, maar wij kunnen ook de beglazing regelen. Wij leveren HR++ beglazing. Dit glas is beter geïsoleerd dan standaard isolatieglas of hoog rendementsglas. Om dit u beter uit te kunnen leggen hebebn wij hieronder een tabel met de U-waardes, hoe lager de U-waarde, des te hoger de isolatie waarde. U bespaart hierdoor meer op uw stookkosten:

HR++ glas
Hoog Rendementsglas
Standaard isolatieglas
Enkel glas

U-waarde = 1,2
U-waarde = 1,6
U-waarde = 3,0
U-waarde = 6,0 ±

Kunstof kozijnen

Wat kunnen wij voor u betekenen

Naast kunstof werken wij ook met aluminium. Maar ook op het gebied van beglazing bieden wij u diverse mogelijkheden, zoals zonwerend-, figuur- en veiligheidsbeglazing.

Wat het gaat worden, beslist u. Maar de afwerking van de kozijnen wordt ook door ons verzorgd. Aan de binnenkant worden de kozijnen met kunstof materialen afgewerkt in de zelfde kleur en stijl van uw kozijnen, hierdoor ontstaat er meer een mooi geheel.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de kozijnen van kunstof? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878.
Wij voorzien u graag van een advies op maat en zorgen ervoor dat u de voordelen van kunstof snel weet. U kunt nu meer informatie en de prijzen opvragen en dan een keuze maken wat het beste bij uw woning past.