Kunststof schuifpui

Kies uw kunststof schuifpui bij WIKO Gevelsystemen

Wanneer u op zoek bent naar een kunststof schuifpui, dan bent u bij ons aan het juiste adres. WIKO Gevelsystemen staat namelijk graag voor u klaar en wij denken ook altijd met u mee voor een passende oplossing. Wij hebben voor u de keuze uit drie soorten schuifsystemen:

  • De hefschuifpui
  • De kiepschuifpui
  • De vouwwand

Met deze systemen wordt er een royale doorgang verzorgd naar uw tuin of andere ruimte. Als u ook een kunststof schuifpui wilt laten plaatsen dan is dat een goede keuze want deze hebben nauwelijks onderhoud nodig.

Soorten schuifpuien

Bij ons heeft u de keuze uit diverse soorten schuifpuien, wat heeft uw voorkeur? Wij leggen u de soorten kunststof schuifpui graag uit. De eerste keuze die u heeft is de hefschuifpui. Deze heeft een vast gedeelte en een soepel schuivend gedeelte. De lage drempel is geschikt voor oudere mensen en minder valide mensen. Bij deze schuifpui zijn de looprails en de drempel gemaakt van duurzaam aluminium. Beide geschikt voor intensief gebruik.

De tweede keuze die u heeft is voor de kiepschuifpui. Deze heeft een vast deel en een soepel schuivend deel. Het schuivende gedeelte kan hier echter ook op kiepstand gezet worden, wat uitermate geschikt is om uw ruimte te ventileren. De overstap van de drempel is dan wel hoger dan bij de hefschuifpui.

Dan is er nog de vouwwand. Deze kunt u helemaal openzetten. Er is gekozen voor afzonderlijke deurelementen. Er is ook speciaal sluitwerk aanwezig en daardoor kan de vouwwand ook bij iedere openingsstand vast worden gezet. De vouwwand is voorzien van een loopdeur.

Kunststof schuifpui

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de schuifpui van kunststof? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878.

Wij kunnen u ook voorzien van kunststof kozijnen en kunststof deuren. Als u gratis een offerte aan wilt vragen dan zijn wij u graag van dienst met advies op maat. Wij leveren u namelijk diverse kunststof schuifpuien waar u snel van kunt genieten als u voor ons kiest.