Kunststof schuifpui Someren

Uw adres voor een kunststof schuifpui

SchuifdeurenBent u op zoek naar een leverancier van een mooie en kwalitatieve kunststof schuifpui nabij Someren? Dan bent u bij WIKO Gevelsystemen aan het juiste adres. Wij realiseren drie soorten schuifsystemen:

  • Hefschuifpui
  • Kiepschuifpui
  • Vouwwand

Met welk soort schuifpui wilt u een royale doorgang creëren naar buiten? Omdat wij onze schuifpuien maken van kunststof, behoeven deze erg weinig onderhoud. Laat ons weten wat uw wensen zijn voor in Someren.

Welke schuifpui wenst u in Someren?

Wij wijzen u graag op de eigenschappen van onze verschillende schuifpuien. Zo heeft de hefschuifpui een vast gedeelte en een soepel schuivend gedeelte. Deze kunststof schuifpui is geschikt voor intensief gebruik. Ook onze kiepschuifpui heeft een vast deel en een soepel schuivend deel. Bij deze variant kan het schuivende gedeelte ook op kiepstand gezet worden. Hierdoor kunt u uw ruimte optimaal ventileren. Tot slot is er de vouwwand. Als u deze kiest, dan geniet u van een doorgang die u volledig kunt openzetten. Bij elke openingsstand kan de vouwwand worden vastgezet. Wenst u meer informatie over onze producten? Neem contact met ons op.

Kiezen voor een kunststof schuifpui in Someren

Heeft u interesse in onze kunststof oplossingen? Wilt u meer weten over de eigenschappen, mogelijkheden en voordelen van onze producten? Neem dan contact met ons op. Maak telefonisch een afspraak met onze specialisten via 0493-842878. Of stuur een e-mail naar info@wikogevelsystemen.nl. U mag uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij realiseren graag uw gewenste kunststof schuifpui in Someren tegen zeer scherpe tarieven!