Familie Bakens

Acht jaren geleden schilderde een beroepsschilder, voor geen gering bedrag, de buitenzijden van ons huis. Vorig jaar kreeg ons 35 jaren oude huis een nieuw dak, met betere isolering, grotere ramen en nieuwe pannen. Om te zeggen dat er sprake was van achterstallig onderhoud, nee dat niet, meer het werd weer tijd voor een schilderbeurt.

Het idee om steeds maar weer om de zoveel jaren een dure schilder te bestellen, die moet schilderen met verf op waterbasis, wat inhoudt dat de schilderbeurten om de vier jaren herhaald moeten worden, trok ons niet aan. Zodoende hebben wij ons bijzonder goed laten informeren over de grote voordelen van kunststofkozijnen en deuren.

Dat we uiteindelijk gekozen hebben voor firma WIKO Gevelsystemen is meer geluk dan wijsheid. WIKO Gevelsystemen werkt met kwalitatief goed en degelijk materiaal. De keuzemogelijkheden in kleur, in uitvoering en stijl is buitengewoon groot.
Geen wekenlange schilderbeurten, in twee hele dagen was de klus geklaard, met een nette afvoer van het afbraakhout enz. Wij, mijn vrouw en ik, nodigen U uit om te komen zien, bij bijzonder tevreden klanten. Wij wonen in Deurne, Dintel 22, mogelijk tot ziens.


Rien en Jan Bakens.