Schuifdeuren Deurne

Creëer meer ruimte met onze schuifdeuren

Bent u op zoek naar mooie schuifdeuren om in Deurne uw woning of pand een aantrekkelijke doorgang naar buiten te geven? Neem dan een kijkje in het ruime assortiment schuifdeuren van WIKO Gevelsystemen. Voor u in Deurne kunnen wij het volgende op maat realiseren:

  • Hefschuifpuien
  • Kiepschuifpuien
  • Vouwwanden

Het voordeel van schuifpuien en vouwwanden is dat u enorm veel ruimte overhoudt in Deurne. U hoeft namelijk geen ruimte, zowel binnen als buiten, over te houden voor opendraaiende deuren! Creëer ook een royale doorgang met onze onderhoudsvrije schuifdeuren in Deurne.

Ons aanbod in schuifdeuren

SchuifdeurenAl onze schuifpuien beschikken over verschillende eigenschappen en voordelen. De hefschuifpui bijvoorbeeld heeft een vast gedeelte en een schuivend gedeelte. Kies voor deze variant als u op zoek bent naar een schuifdeur voor zeer intensief gebruik. Onze kiepschuifpui is ook voorzien van een vast deel en een schuivend deel. Het verschil ten opzichte van de hefschuifpui is dat bij de kiepschuifpui het schuivende gedeelte op kiepstand gezet kan worden. Kiest u voor de vouwwand? Dan beschikt u over schuifdeuren die u volledig open kunt zetten. Elke openingsstand kan bovendien worden vastgezet. Wat zijn uw wensen in Deurne? Laat het ons vandaag nog weten!

Welke schuifdeuren mogen naar Deurne?

Wij horen graag met welke schuifdeuren wij u mogen verblijden in Deurne. Neem vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst over onze producten, hun eigenschappen en de vele mogelijkheden. U bereikt ons telefonisch via 0493-842878. Stuurt u liever een mail? Wij zien uw bericht graag tegemoet op e-mailadres info@wikogevelsystemen.nl. Of vraag direct online een vrijblijvende offerte bij ons aan. Wij komen graag naar Deurne om uw pand te voorzien van uw gewenste schuifpui of vouwwand!