Terrasoverkapping

Terrasoverkapping bij WIKO Gevelsystemen

Wilt u graag in de zomer langer buiten kunnen zitten en misschien ook wel in de andere seizoenen? Dan kunt u bij ons nu kiezen voor een terrasoverkapping. Wij van WIKO Gevelsystemen staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Een terrasoverkapping is zeker de moeite waard als u langer buiten wilt zijn en droog wilt zitten. Ook in de winter kunt u namelijk heerlijk genieten op uw terras en droog zitten. De kans is groot dat u daardoor ook vaker naar buiten gaat omdat een terrasoverkapping uitnodigend is. Nog langer samen genieten, de avonden worden langer en daar kunt u van mee profiteren.

Interesse in een terrasoverkapping? Wij zijn werkzaam in de regio van Deurne, Someren, Nuenen, Geldrop, Asten, Eindhoven, Venlo, Venray en Helmond. Neem contact op!

Verschillende seizoenen

In de zomer kunt u van de terrasoverkapping gebruik maken wanneer de zon schijnt en u even in de schaduw wilt zetten. Maar u kunt er ook later op de avonden zitten met vrienden en familie, een kacheltje en er heerst een gezellige sfeer. Dit kunt u ook in de lente of in de herfst ervaren, binnen en buiten worden meer een geheel. Maar dat niet alleen, u bent meer buiten omdat de terrasoverkapping u veel mogelijkheden biedt.

Overkapping in uw tuin

Geniet nog langer in uw tuin en laat een overkapping plaatsen. Dit geeft u vele extra’s. Ook voor de kinderen is het leuk, een tafel met stoelen er onder en zij kunnen buiten spelletjes spelen of tekenen. Maar ook wanneer u bepaalde werkzaamheden wilt verrichten die buiten uitgevoerd moeten worden en u wilt droog staan, dan biedt een terrasoverkapping ook een goede optie.

Terrasoverkapping

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de terrasoverkapping dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878. Wij kunnen voor u ook een offerte op maat opstellen. Geeft u aan wat de wensen zijn en wij gaan voor u aan de slag. Hopelijk mogen wij u binnenkort verwelkomen en kunnen wij u helpen met een terrasoverkappingen. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden.