Zonwering Venray

WIKO Gevelsystemen helpt u in Venray

In Venray zijn wij van WIKO Gevelsystemen u graag van dienst wanneer u op zoek bent naar screens of zonwering voor ramen of horren. Steeds meer mensen maken de keuze om er voor te zorgen dat ongedierte niet meer naar binnen kan. Horren zijn een prima optie en daarin kunnen wij u adviseren en meteen voorzien van de juiste middelen, ook in Venray. U zou ook eens verder kunnen kijken als u toch bezig bent. Misschien zijn uw kunststof kozijnen toe aan vervangen of uw aluminium kozijnen. Ook deze kunnen wij voor u vervangen in de regio Venray.

Bestaande en nieuwe woningen

Wij werken in Venray bij bestaande woningen en bij nieuwe woningen. Voor u kunnen wij bijvoorbeeld zonwering plaatsen of nieuwe rolluiken. Daardoor zorgt u dat de woning lekker koel blijft in de zomer en in de winter blijft de warmte ook beter binnen, bij uw woning in Venray.
Wij helpen u graag als u nog een plan wilt bedenken en wij voeren het vervolgens ook graag voor u uit.

Veranderingen in de tuin

Als u net verhuisd bent of u woont al een tijdje in uw huidige woning, zou het zomaar kunnen dat u het een en ander in de tuin wilt veranderen.

Een terrasoverkapping zou een optie kunnen zijn in Venray of misschien wel een van onze veranda’s. Dit geeft u meer een gevoel dat het een geheel is. U kunt de kleuren en materialen op elkaar afstemmen en dan spelen wij in op uw wensen.

Gevelsystemen Venray

Contact opnemen

Als u kunststof deuren wilt, dan profiteert u van veel voordelen. Deze hebben namelijk maar nauwelijks onderhoud nodig. Als u een woning heeft in de omgeving van Venray, dan kunt u hier nu naar kijken.
Ook schuifdeuren zouden een optie kunnen zijn wanneer u een serre heeft. De doorloop van binnen naar buiten bij uw woning in Venray wordt hierdoor een stuk gemakkelijker en gebruiksvriendelijker.

Gevelsystemen Venray

Wij leggen u graag uit wat wij u allemaal kunnen bieden en wat onze voordelen zijn. Wilt u meer informatie over één van deze onderwerpen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878.