Veranda’s

Kies een van de veranda’s bij WIKO Gevelsystemen

De veranda’s van WIKO Gevelsystemen geven u veel mogelijkheden. Heeft u al enig idee wat uw wensen zijn? Dit kunt u aan ons kenbaar maken en dan denken wij graag met u mee voor een passende oplossing. Denkt u er eens over na, heerlijk tot laat buiten zitten, genieten van de aangename temperaturen in de zomer, uw woning wordt meer waard en ook uw woonoppervlakte wordt groter.

Voordelen

Er zijn verschillende redenen om voor een van onze veranda’s te kiezen. Zo kunt u langer en vaker buiten zitten en u verlengt een deel van uw leefruimte. Maar u creëert ook een gezellige sfeer in de tuin. Dankzij een van onze veranda’s kunt u eindeloos genieten van de natuur en het buitenleven.

Door de perfecte isolatie en het glas er rondom heen, kunt u zelfs in een flauw herfstzonnetje er heerlijk van genieten, zonder de ongemakken van een wisselvallig klimaat. Zo ziet u maar dat er veel voordelen zijn en die kunt u ook snel ervaren als u weet wat u wilt.

Soorten

Onze veranda’s kunnen geleverd worden met vele soorten polycarbonaatplaten (helder, opaal, zonnewerend) en kunnen voor zien worden van een groot assortiment glas. U kunt eventueel ook een geïsoleerd systeem plaatsen zodat u hier later moeiteloos een serre van kunt laten maken.

Genieten doet u zeker van onze veranda’s. Het geeft u meer mogelijkheden en u krijgt misschien ook wel een andere kijk op de woning en op de tuin. Nieuwe inspiratie om wat leuks te veranderen in de tuin of in de woning, alles kan.

Veranda’s

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze veranda’s? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878. Wij laten u graag alles weten wat wij weten over de veranda’s. Onze kennis delen wij namelijk graag met u. Al uw vragen worden snel beantwoord en bij ons krijgt u zekerheid en weet u van tevoren waar dat u aan toe bent. Vraagt u daarom nu een offerte op maat aan zodat u kunt kiezen welke veranda’s u aanspreken, dan ervaart u snel de voordelen.