Zonnescherm

Kies uw zonnescherm bij WIKO Gevelsystemen

Bent u op zoek naar een mooi en passend zonnescherm? Dan zijn wij van WIKO Gevelsystemen u graag van dienst. Wij hebben overal een passende oplossing voor en denken graag met u mee. Wij bieden u verschillende opties. U kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor de verticale zonwering (screen). Deze hangt vlak voor het raam, waardoor niet uitsluitend directe, maar ook indirecte zonnestraling wordt geweerd. Als u deze keuze maakt dan kan het zonnescherm de zonnewarmte voor 92% buitenhouden. In de zomer is het hierdoor veel koeler op de slaapkamers waardoor u en de kinderen gemakkelijker kunnen slapen.

Toepassing screens

Steeds meer mensen maken de keuze voor screens. Dit is vaak een optie die mensen pas kiezen wanneer er geen mogelijkheden zijn voor het plaatsen van uitvalschermen en markiezen. De door ons aangeboden doeken zijn samengesteld uit enerzijds polyester en anderzijds glasvezel. Ze zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend.

Screens zijn leverbaar in handmatige bedieningen voor binnen en buiten, en voor elektrische bediening. De keuze die u gaat maken kan heel persoonlijk zijn, daarom kunt u advies vragen aan ons en dan kunnen wij aangeven wat de opties zijn. U maakt uiteindelijk de keuze.

Zonnescherm

Zonnescherm

Mogelijkheden van ons

Wij kunnen voor u veel betekenen als het over het zonnescherm gaat. Er zijn namelijk verschillende soorten als het over het zonnescherm gaat.

Maar wat zijn de wensen en wat is het doel dat u voor ogen heeft met een zonnescherm? De zon buiten houden? Of zelf uit de zon zitten? Denkt u er goed over na zodat u hierdoor nog beter een passend zonnescherm kunt kiezen wat aan uw wensen voldoet.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze zonneschermen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878.

Wij leggen u graag uit wat de voordelen zijn wanneer u voor onze zonneschermen gaat kiezen. U kunt altijd geheel vrijblijvend informeren en dan geven wij u graag advies op maat. Ook bieden wij u de mogelijkheid om een keer naar u toe te komen om het van dichtbij te bekijken en u dan te adviseren over onze schermen.