Zonwering

Prachtige zonwering bij WIKO Gevelsystemen

De beste zonwering vindt u bij WIKO Gevelsystemen. Wij denken met u mee, staan voor u klaar en hebben overal een passende oplossing voor. Als u voor verticale zonwering gaat kiezen, dan noemen we dat ook wel screens. Deze hangen vlak voor het raam. Daardoor wordt niet uitsluitend directe, maar ook indirecte zonwering geweerd. Goede zonwering kan de zonnewarmte voor 92% buiten houden.

Screens plaatsen

Zonwering

Als u screens wilt laten plaatsen, dan wordt dit vaak gedaan wanneer er geen opties zijn voor uitvalschermen en markiezen. U kunt ze met de hand bedienen maar elektrisch kan ook. U heeft hierin verschillende opties bij ons:

  • Met band en automatische bandopwinder
  • Met staaldraadwindwerk en afneembare slinger
  • Met oogwindwerk en afneembare slingerstang
  • Elektrisch d.m.v. een Somfy-buismoter; individueel, per ruimte of centraal bedient (eventueel met automaat die reageert op zon en wind en eventueel met afstandsbediening).

Voordelen

De zonwering kan veel voordelen opleveren wanneer u deze laat plaatsen. Het eerste voordeel is dat wij alles voor u uitvoeren en u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast is het plaatsen van de wering niet zoveel werk en kunnen ze op korte termijn geplaatst worden zodat u de zon buiten kunt houden. Hierdoor kunt u beter tv kijken, werken of genieten van een koelere woning.

Voor iedereen is de keuze om deze wering voor de zon te plaatsen wisselend. Daarom levert het ook voor iedereen weer andere voordelen op.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze zonwering? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878. Misschien bent u wel op zoek naar een goede manier om de zon echt buiten te houden in de zomer. Daarin adviseren wij u graag en kijken wij graag naar uw woning welke zonwering het beste zou passen. Er zijn geen kosten verbonden aan ons advies, dit doen wij graag. Ook kunt u bij ons een offerte aanvragen zodat u weet wat de kosten zijn van de zonwering.