Menu Sluiten

GARAGEDEUREN

Wiko te Deurne, uw Novoferm garagedeuren specialist in de regio. Wij hebben bewust gekozen voor kwalitatieve hoogwaardige deuren van Novoferm.  Als het nu gaat om kwaliteit of gebruiksgemak bij Novoferm zit u goed.

SECTIONAALDEUREN

Een sectionaaldeur biedt comfort, isolatie, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De panelen schuiven naar boven. Leverbaar in 20mm en 45mm isolatie en leverbaar met Politie Keurmerk Veilig Wonen. 10 jaar garantie.

DUOPORT

De Duoport heeft Het comfort van dubbele openslaande garagedeuren. Twee openslaande deuren die een brede doorgang bieden. Altijd geïsoleerd. U kunt dankzij de brede passage eenvoudig de garage in en uit. 10 jaar garantie.

KANTELDEUREN

Een kanteldeur is een klassieke garagedeur. Keuze in stalen enkelwandige kanteldeuren en in geïsoleerde kanteldeuren.De deuren zijn ook verkrijgbaar met geïntegreerde loopdeur. 10 jaar garantie.

INDUSTRIEDEUREN

Industriedeuren de naam zegt het eigenlijk al: industriedeuren worden ingezet in de industriële sector. De producten zijn ontworpen voor een breed scala aan veiligheidsrelevante aspecten, gebruiksveiligheid, thermische isolatie, geluidsisolatie, dichtheid en windbelasting. 10 jaar garantie

ONTDEK OOK ONZE

KOZIJNEN

Kunststof of aluminium kozijnen? Kom gerust naar Wiko! Wij adviseren en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand.

ZONWERING

Horizontale of verticale zonwering? Maak samen met ons de juiste keuze. Goede zonwering kan de zonnewarmte voor 92% buiten houden.

OUTDOOR

Geniet het hele jaar door en ervaar de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Creëer een tweede woonkamer in het groen.