Menu Sluiten

Sectionaaldeuren

heeft u een vraag?

0493 842 878

Novoferm sectionaaldeuren zijn leverbaar in diverse profileringen en dessins. Zowel voor de renovatie als de nieuwbouw markt.
Uitvoering in woodgrain of in gladde uitvoering. Leverbaar in nagenoeg alle RAL-kleuren.

Novoferm sectionaaldeuren zijn leverbaar in diverse profileringen en dessins. Zowel voor de renovatie als de nieuwbouw markt.

Uitvoeringen

Met of zonder loopdeur en/of geïntregeerde lichtopeningen. Inclusief diverse mogelijke accessoires, waaronder  electrische aandrijvingen met of zonder handzenders, code bedieningen, sleutelschakelaars, fotocellen en LED-lichtlijsten. Ook kan er een losse loopdeur in dezelfde uitvoering naast de sectionaaldeur geplaatst worden. Natuurlijk altijd op maat gemaakt en met 10 jaar garantie.

(Junior) Werkvoorbereider:
Wij zijn op zoek naar een (junior) werkvoorbereider. We zoeken een enthousiast en leergierig persoon met passie, collegialiteit, in een team kan werken maar ook zelfstandig. De werkzaamheden bestaan uit: bestelling producten, controle opdrachtbevestigingen, werkmappen aanmaken, email bijhouden, aanname van binnenkomende goederen, telefoon aanname en assistentie planning monteurs.  Je bent nauwkeurig, systematisch en hebt ervaring met het werken met beheersystemen. Basis 40-urige werkweek.  Indien bovenstaande je aanspreekt horen we graag van je.

(Hulp) Monteur kozijnen:
Wij zijn op zoek naar ervaren monteurs kozijnen. Tevens zijn we ook op zoek naar (hulp)monteurs.  Mensen die het vak graag willen leren. De werkzaamheden bestaan uit het plaatsen van aluminium en kunststofkozijnen waaronder ook de binnen-afwerking en de eventueel bijbehorende producten, zoals screens en rolluiken Ook behoort volledige renovatie tot je werkzaamheden.  Hier demonteer je de oude kozijnen en plaats je de nieuwe kozijnen in de nieuw te plaatsen stelkozijnen / stellatten. Je gaat samen met een collega naar particulieren en/of grote werken om onze kwaliteitskozijnen te monteren.  Je bent trots op jou werk en op Wiko. Je bent ons visitekaartje op de werkplek en straalt dit ook uit. We bieden jou een fulltime functie aan (40 uur). Interesse mail of bel ons.