Menu Sluiten

ZONWERING

Op zoek naar zonwering, rolluiken, insectenhorren of raamdecoratie? Wiko kan u helpen. Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Het is onze taak om u uitgebreid te adviseren over de mogelijkheden van de systemen die passen bij uw wensen. 

SCREENS

Screens zorgen voor optimale zonwering, waardoor uw woning zelfs tijdens de warmste dagen van het jaar heerlijk koel blijft. U kunt kiezen uit handbediend, elektrisch en/of ritzscreens.

ROLLUIKEN

Een rolluik houdt zonlicht en warmte tegen én zorgt ervoor dat inbrekers minder makkelijk je huis betreden. U kunt kiezen uit handbediend en elektrisch. Met of zonder (geïsoleerde) bak.

INSECTENHORREN

Horren laten frisse lucht binnen, maar houden insecten buiten. Tevens bieden ze volop mogelijkheden uw huis optimaal te ventileren. Leverbaar voor vrijwel ieder draaikiepraam of deur. Ook leverbaar met pollengaas.

RAAMDECORATIE

Raamdecoratie zonder boren of schroeven. Leverbaar met lichtdoorlatend of verduisterend doek, jaloezie en/of combinatie met plissehor. Bevestiging dmv magneetband.

ONTDEK OOK ONZE

KOZIJNEN

Kunststof of aluminium kozijnen? Kom gerust naar Wiko! Wij adviseren en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand.

GARAGEDEUREN

Voor iedere garage een passende oplossing; of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

OUTDOOR

Geniet het hele jaar door en ervaar de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Creëer een tweede woonkamer in het groen.