Menu Sluiten

maak kennis met wiko

Het Wiko-Team staat graag voor u klaar;
wij geven u professioneel advies en leveren
altijd krachtig vakwerk af.

Ons team

Op kantoor

Willy de Wit

Directeur

Willy heeft ruim 18 jaar ervaring in de verkoop en in het bijzonder de montage van de producten. Willy zal zich vanuit het kantoor te Deurne hoofdzakelijk richten op de verkoop van de zakelijke markt zoals bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Nieuwbouw maar ook renovatie waaronder BENG.

tel: 0493 842 878
mail: willy@wikogevelsystemen.nl

Terry van Duijnhoven

Directeur algemene zaken

Terry heeft ruim 25 jaar ervaring in de verkoop van bouwmaterialen en in het bijzonder gevelsystemen waaronder kunststof kozijnen.
Terry zal zich vanuit het kantoor te Deurne hoofdzakelijk richten op de verkoop aan de zakelijke markt zoals wederverkopers, bouwbedrijven en architecten

tel: 0493 842 878
mail: terry@wikogevelsystemen.nl

Marian Wilgers

telefoniste / administratie

Marian is de dame die u normaal gesproken als eerste aan de lijn krijgt. Marian ontvangt u keurig met een kopje koffie of thee. Verder verzorgt Marian alle administratiezaken waaronder ook de facturen. Marian kan bij drukte ook in de showroom bijspringen.

tel: 0493 842 878
mail: marian@wikogevelsystemen.nl

Ons team

op kantoor en achter de schermen

Frans Beerkens

medewerker bedrijfsbureau

Frans is verantwoordelijk voor de bestellingen en werkvoorbereiding. Hij staat direct in communicatie met het bedrijfsbureau en de beide directeuren.

tel: 0493 842 878
mail: order@wikogevelsystemen.nl

Hanneke van de Moosdijk

medewerkster bedrijfsbureau

Hanneke is mede verantwoordelijk voor de bestellingen en  werkvoorbereiding. Zij staat direct in communicatie met het bedrijfsbureau  en de beide directeuren.

tel: 0493 842 878
mail: order@wikogevelsystemen.nl