Menu Sluiten

maak kennis met wiko

Het Wiko-Team staat graag voor u klaar;
wij geven u professioneel advies en leveren
altijd krachtig vakwerk af.

Ons team

Op kantoor

Willy de Wit

Directeur

Willy heeft ruim 18 jaar ervaring in de verkoop en in het bijzonder de montage van de producten. Willy zal zich vanuit het kantoor te Deurne hoofdzakelijk richten op de verkoop van de zakelijke markt zoals bouwbedrijven en projectontwikkelaars. Nieuwbouw maar ook renovatie waaronder BENG.

tel: 0493 842 878
mail: willy@wikogevelsystemen.nl

Terry van Duijnhoven

Directeur algemene zaken

Terry heeft ruim 25 jaar ervaring in de verkoop van bouwmaterialen en in het bijzonder gevelsystemen waaronder kunststof kozijnen.
Terry zal zich vanuit het kantoor te Deurne hoofdzakelijk richten op de verkoop aan de zakelijke markt zoals wederverkopers, bouwbedrijven en architecten

tel: 0493 842 878
mail: terry@wikogevelsystemen.nl

Renesma Tilakdharie

telefoniste / administratie

Renesma is de dame die u normaal gesproken als eerste aan de lijn krijgt. Deze dame ontvangt u keurig met een kopje koffie of thee. Verder verzorgt onze dame alle administratiezaken waaronder ook de facturen. Onze dame kan bij drukte ook in de showroom bijspringen.

tel: 0493 842 878
mail: receptie@wikogevelsystemen.nl

Ons team

op kantoor en achter de schermen

Frans Beerkens

medewerker bedrijfsbureau

Frans is verantwoordelijk voor de bestellingen en werkvoorbereiding. Hij staat direct in communicatie met het bedrijfsbureau en de beide directeuren.

tel: 0493 842 878
mail: order@wikogevelsystemen.nl

Tjabo Gunther Mohr

medewerker bedrijfsbureau

Tjabo is mede verantwoordelijk voor de bestellingen en  werkvoorbereiding. Hij staat direct in communicatie met het bedrijfsbureau  en de beide directeuren.

tel: 0493 842 878
mail: order@wikogevelsystemen.nl