Menu Sluiten

kozijnen

Als u nu kiest voor aluminium kozijnen of kunststofkozijnen bij Wiko bent u aan het juiste adres. Wij kunnen u advies en ondersteuning geven bij de keuze van de kozijnen, specificaties, details en tekeningen. Natuurlijk beide met 10 jaar garantie.

ALUMINIUM KOZIJNEN

Aluminium kozijnen hebben ongekende voordelen, zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten. Het heeft een moderne en strakke uitstraling en kan in nagenoeg elke gewenste kleur worden geleverd. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm,

KUNSTSTOF KOZIJNEN

Kunststof kozijnen zijn tegenwoordig door de houtlook niet van echt hout te onderscheiden. Daarnaast zijn de kozijnen ook nog eens in diverse kleuren en in diverse houtnerf structuren leverbaar. Daarnaast is het materiaal onderhoudsarm.

ONTDEK OOK ONZE

ZONWERING

Horizontale of verticale zonwering? Maak samen met ons de juiste keuze. Goede zonwering kan de zonnewarmte voor 92% buiten houden.

GARAGEDEUREN

Voor iedere garage een passende oplossing; of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.

OUTDOOR

Geniet het hele jaar door en ervaar de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin. Creëer een tweede woonkamer in het groen.