Menu Sluiten

OUTDOOR

Pallazzo terrasoverkappingen zijn geschikt voor elke tuin. Genieten van het lekkere weer in alle 4 de seizoenen, dan is een Pallazzo veranda echt iets voor u. U heeft de keuze uit een veranda of een lamellendak.

Het toegepaste aluminium is van Europese kwaliteit.
Goede grip op de kwaliteit en daarom geven wij 10 jaar garantie op de coating aangebracht onder het Quallcoat keurmerk. Het strengste keurmerk voor lakwerk.

LAMELLENDAK

Lamellendak ook wel lamellen terrasoverkapping genoemd. U kiest zelf hoe de lamellen kantelen en creëert hierdoor een zonovergoten of een schaduwrijk terras. Gaat het regenen, dan sluiten de lamellen zich aaneen waardoor een waterdicht afdak ontstaat.

VERANDA

De Pallazzo XL is geschikt voor grote overspanningen. Met twee staanders kan gemakkelijk een overkapping van 600 cm breed worden gemaakt. Onze veranda’s zijn van hoogwaardige onderhoudsarm aluminium en in verschillende RAL kleuren leverbaar, in hoogglans of korrellak structuur.

GLASSCHUIFWAND

De Pallazzo glazen schuifwand biedt maximale transparantie en is eenvoudig te bedienen. Door het universele ontwerp is het nagenoeg onder elke bestaande overkapping of tuinhuis te plaatsen. De volglazen schuifwanden zijn uitgevoerd met een solide dubbel loopwerk.

ONTDEK OOK ONZE

KOZIJNEN

Kunststof of aluminium kozijnen? Kom gerust naar Wiko! Wij adviseren en helpen u bij het maken van de juiste keuze voor uw woning of bedrijfspand.

ZONWERING

Horizontale of verticale zonwering? Maak samen met ons de juiste keuze. Goede zonwering kan de zonnewarmte voor 92% buiten houden.

GARAGEDEUREN

Voor iedere garage een passende oplossing; of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie. Wij bespreken graag met u wat wij voor u kunnen betekenen.