Kunststof kozijnen

De beste kunststof kozijnen bij WIKO Gevelsystemen

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen, dan bent u bij WIKO Gevelsystemen aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u de beste kozijnen krijgt waar dat u naar op zoek bent. Het grootste voordeel van de kunststof kozijnen is dat ze weinig tot geen onderhoud nodig hebben.

K-Vison Reproline

Het profielsysteem K-Vision, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt, combineert het beste van deze drie merken in één systeem.

Het nieuwste verdiept liggende systeem van en voor Nederland. Geeft dieptewerking en het oorspronkelijke karakter blijft behouden. Ook nieuwbouw in vertrouwde stijl is mogelijk. Inclusief de noviteit ‘verdiept draaideel’.

Bekijk hier meer informatie en de voordelen van K-Vision.

-K-Cube-intro

-K-Classic-intro

-K-Step-intro

-K-Trend-intro

K-Vision kunststof kozijnen

Hout of kunststof

Als u de keuze moest maken tussen kunststof of houten kozijnen, waar gaat de voorkeur dan naar uit?

Als u naar het onderhoud gaat kijken dan heeft hout veel onderhoud nodig, u dient het te verven en te controleren of dat alles nog wel netjes is.

U kunt het wel schilderen in de kleur die u wenst, maar dat kan met kunststof ook.

Voordelen van deze kozijnen

De kunststof kozijnen zorgen er voor dat u snel van het onderhoud af bent. U profiteert alleen maar van de voordelen van de mogelijkheden van deze kozijnen. Het ziet er mooi uit, modern, het geeft een goede uitstraling en het enige wat u hoeft te doen is een of twee keer per jaar de kozijnen met water of een sopje schoon te maken.

Bij houten kozijnen is dat anders, deze dient u eens in de zoveel tijd te schilderen en goed te onderhouden. Er kan houtrot optreden maar dit kan bij de kunststof kozijnen niet en dat is voor u toch een groot voordeel. Dit kan ook de reden zijn dat u juist hiervoor gaat kiezen.

Kunststof kozijnen

Contact opnemen

Wilt u meer weten over onze kunststof producten? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Een e-mail sturen kan naar info@wikogevelsystemen.nl, u kunt ook altijd bellen naar 0493 842878.

Wij zorgen er graag voor dat u op de hoogte bent van de mogelijkheden en dan een keuze kunt maken. Daarin nemen wij u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Laat u het ons daarom gerust weten wanneer wij u van dienst kunnen zijn en met u mee kunnen denken. Onze kennis delen wij graag met onze klanten, dus neemt u gerust contact met ons op.