Menu Sluiten

SCHUIFPUIEN

heeft u een vraag?

0493 842 878

Kunststof hefschuifpui

Vergroot uw woongenot met een kunststof hefschuifpui. Met een hefschuifpui creëert u licht en ruimte in uw woning. Met een hefschuifpui draait u aan de binnenkant een hendel om, waarna u het schuifdeel van de hefschuifpui eenvoudig opent. Het schuifdeel wordt opgeheven door acryl rollen die het verplaatsen makkelijk maken. Garantie 10 jaar

Aluminium Hefschuifpui

Een aluminium schuifpui is ideaal als verbinding tussen kamer of serre en de buitenwereld en biedt op comfortabele wijze toegang tot balkon, terras of tuin. Aluminium is namelijk licht van gewicht maar toch stijf en daardoor kunnen onze fabrikanten hele mooie slanke profielen maken.Leverbaar in alle kleuren en met een garantie van 10 jaar.

Aluminium vouwwand

Vouwwanden bieden gebruikers veel vrijheid. Een aluminium vouwwand bevat slanke aluminium kozijnen als randen, maar vooral veel ruimte voor glas. Vouwwanden vormen daardoor een perfecte, brede toegang van huis naar terras of een verbinding van café of restaurant met de buitenruimte die tijdens het seizoen wordt gebruikt. Vouwwanden hebben grote toegelaten afmetingen, de deuren kunnen worden gemaakt met een vleugelhoogte tot 2700 mm en – breedte tot 1000 mm.